Yağ Yakma Egzersizleri

250 kez görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Yağ yakma egzersizleri çok sayıda olmaktadır. Bu egzersizleri kişi programa göre zamanında yapılırsa yağ yakmasına yardımcı olmaktadır. Disiplinli olan kişi zamanla egzersizler sayesinde yağ yakmayı gözle görülmeye başlanacaktır. İlk vereceğimiz örnek egzersiz en etkili egzersiz mekik egzersizidir. Mekik egzersizi oldukça etkili olduğu gibi sıkı bir şekilde uygulandığında çok kısa sürede fayda alınmaktadır. Egzersize başlanılmadan önce kişi mutlaka ısınma hareketleri yapmak zorundadır. Yapmadığı taktirde kemiklerde ağrılar oluşmaktadır. Isınma hareketi kol, ayak, boyun hareketleri ile alakalı olmalıdır.

Yağ Yakma Egzersizleri Günlük Kaç Saat Yapılmalıdır?

Günlük belli bir saati olmamakla birlikte boş zamanda istenilen yerde yapılmalıdır. Yer, zaman fark etmemektedir. Isınma hareketleri yapıldıktan sonra sırt üstü uzanılmaktadır. Dizler bükülmelidir, eller alın imzasına getirilip aynı orantıda mideye doğru kaldırılıp tekrardan indirilmelidir. Serice bu hareket hızlı bir şekilde devam ettirilmelidir. İlk başlayanlar 15 defa yapmak yeterli olacaktır, zamanla bu sayıyı arttırabilirsiniz. Diğer hareket ise dizler kırık bir şekilde durdurulmalıdır. Çene göğüs kısmına katılıp sağ el sağ topuğa dokunarak bırakılmalı hemen diğer sol el sol topuğa dokunarak bırakılmalı. Bu hareket her bir ayak için 15 defa yapılmalıdır, serice yapılmalıdır. Bu hareket yan karın yağlarınızı yakmanızda yardımcı olacaktır.

En Etkili Karın Yağı Yakma Hareketi Nedir?

En etkili karın yağı yakma hareketi ilk yapıldığında çok zor bir harekettir. Sınav çekme pozisyonu alınmalıdır, tek fark eller yere temas etmemekte kolunuz ve parmağınızı açarak dirseğinize kadar zeminle temas etmelidir. Düz bir şekilde 30 saniye durulmalıdır. Oldukça zor pozisyon olduğundan dolayı 2 güne 1 bu sayıyı 10 daha üstüne arttırılarak yapılmakta fayda vardır. Bu hareket karın kaslarına dayanan bir hareket olup yapılırken karın kaslarınızı sıkmanız gerekmektedir. Ayağı kalktığınızda karnınızda ağrı meydana gelmektedir. Bu hareketin özelliği karın kasına dayanmaktadır. İlk başlanıldığında süre az olup gittikçe arttırılarak gidilmelidir. Bir anda 40 saniye yapıldığında vücut alışık olmadığından dolayı zorlanmaktadır.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık