2022 Yılı Trend Renkleri Belli Oldu

1.026 kez görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Her yıl trend olan renkler farklılık göstermektedir. 2022 yılında da trend olan renklerde şimdiden belli oldu. 2022 yılı için trend olacak renklere geçmeden önce bu renklerin sadece kıyafet, sadece aksesuar, saç veya oje modellerinde değil, her birinde kullanılabilen trend renkler olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Sözü çok uzatmadan şimdi hemen 2022 yılı için trend olan renkleri sizler için açıklayalım. Geçen yılın rengi olan klasik mavi, huzur ve dinginlik verdiği için seçilmişti, fakat 2021 yılı dünya genelinde maalesef çok da huzurlu geçmedi. Sarının iyimserlik ve canlılığı yansıtması, grinin ise sakinlik duygusunu temsil etmesi sebebiyle seçilen bu renkler bir araya geldiğinde, cesaret, güç ve umudun birleşimini yansıtarak moral veriyor. Dileriz, yeni renklerimiz olan sarı ve grinin temsil ettiği, tüm bu duyguları içinde barındıran bir yıl geçiririz.

Peki yılın renklerini nasıl kullanabileceğinizi, hayatınızın ve stilinizin hangi alanlarına dahil edebileceğinizi biliyor musunuz?

Makyajınız ile Fark Yaratın

Far paletinizdeki renkler arasında sarı ve gri yoksa, hemen bir tane edinmenizi öneririz. Canlı sarı; lavanta, pembe ve soğuk yeşiller ile bir araya gelerek dinamik bir kontrast oluşturur ve yüzünüze tazelik katar. Renkli bir göz makyajı için bu renkleri bir araya getirebilirsiniz.

Peki, daha önce farınızı hiç eyeliner olarak kullanmayı denediniz mi? Bunun için ince uçlu bir makyaj fırçası yardımıyla sarı veya gri farınızı tıpkı eyeliner gibi uygulayın. Hatta 2022 makyaj trendleri arasına giren renkli grafik eyeliner için; 2 rengi bir arada kullanmayı deneyin.

Biraz buğulu bakışlara ne dersiniz? Koyu gri göz kalemi veya yine grinin koyu tonlarında bir far ile dumanlı bir göz makyajı da deneyebileceğiniz trendler arasında.

Tabii, ojeleriniz arasına da sarı ve gri tonlarındaki renkleri eklemeyi ihmal etmeyin.

Kombinlerinize Dahil Edin

Önce biraz 2022 kış sezonu moda trendlerinin ne olduğundan bahsedelim. Bu sezon sık göreceğiniz parçalar arasında; parlak renkli takımlar, deri ceketler, geniş pantolonlar, uzun kabanlar ve çizmeler ye alıyor.

Yılın moda trendlerine uyarken, stilinizi, seçtiğiniz parçaların gri ve sarı tonlarda olmasına dikkat ederek oluşturabilirsiniz. Sarı parçaları, siyah, mor ve mavinin tonları gibi renklerle kombinleyin. Sarının öne çıkmasını istiyorsanız da kombinlerinizi yaparken, diğer parçalarınızın koyu renklerden oluşmasına özen gösterin.

Tercihinizi griden yana kullandığınızda ise; stilinizi fuşya, kırmızı, pembe gibi renkler ile tamamlayın.

2022 ilkbahar- yaz trendleri ile ilgili de şimdiden küçük bir tüyo verirsek, bol paça jeanler, klasik takımlar, spor parçalar ve romantik elbiseler için şimdiden gardrobunuzda yer açmaya başlayın.

Ev Dekorasyonunuzu Canlandırın

Sarının canlılığını, ya da grinin sakinliğini evinize de yansıtın. Siz de 2022 ev dekorasyon trendleri arasında olan farklı mobilyaların bir arada kullanımını, minimal bir dokunuşla koltuklarınızın kırlentlerinde sarı ve gri tonlarını tercih ederek uygulayabilir; salonunuza bu renklerde küçük bir minder, puf ya da sallanan koltuk ekleyebilirsiniz.

Üstelik bu renklerin ev dekorasyonlarındaki kullanım alanları saymakla bitmiyor. Duvarlarınızın rengini değiştirmek, salonunuzu sarı çiçeklerle süslemek, yemek takımlarınızı değiştirmek, sarı ve grinin hakimiyetindeki tabloları satın almak gibi pek çok seçeneğiniz var.

Unutmadan; yine 2022 yılının dekorasyon trendi olan duvar kağıdı seçeneklerine de bir göz atmanızı öneririz.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık