Eypio Kimdir?

268 kez görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Sahne adı Eypio olan ünlü şarkıcının asıl adı ise Abdurrahim Akça olarak bilinmektedir. 2 Şubat 1983 yılında Konya’da dünyaya gelmiştir. Ailesinin Afganistan göçmeni olduğu ve 1980 yıllarda savaştan kaçarak geldiği bilinen Abdurrahim Akça evli ve bir kız çocuğuna sahiptir. Türk rap müziğinde büyük başarı elde eden Eypio aynı zamanda söz yazarlığı yapmaktadır. Eypio ilk olarak 2015 yılında Günah Benim adlı şarkısını Burak King’le beraber yapmış ve ilk kez bu albümüyle adını duyurmuştur. Daha öncesinde 10 yıl boyunca birçok parçaya ve albüme imza atmış olmasına rağmen 2015 yılındaki “Günah Benim” isimli albümüyle adını duyurmuştur.

Eypio 2002 senesinde Hollanda’da yaşamaya başlamıştır. Kendi stüdyosunu kuran Eypio burda çıkardığı A.P.O albümüyle başarılı bir çalışmaya imza attığını gösterdi. Kısa sürede Hip Hop severlerinde ilgisini çeken Eypio kendi müzik stüdyosunda yaptığı çalışmaların yanı sıra dışardan da gelecek Sondtrack’ları kullanmayı ihmal etmedi. 2015 yılında çıkardığı albümündeki “Günah Benim” parçasına klip çekerek Youtube 185 milyon izlenme elde etmiştir. 2021 senesinde O Ses Türkiye Rap yarışmasında jüri olarak görev almıştır.

Eypio’ya ait tüm albümlerinde bulunan tüm parçaları indirerek dinleme fırsatını sizlere sunulmaktadır. Eypio Tüm Şarkıların indir bağlantısından herhangi bir ücret vermeden, kolaylıkla Eypio albümlerini indirerek dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda Eypio’nun son dönemin en çok aranan parçası olan “Naim” parçasını Naim Eypio indir bağlantısından indirebilir ve dinleyebilirsiniz.

Kaynak: https://enyenimp3indir.net/

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık